חומרי גלם

 
אנחנו ב-bariba משתמשים רק בחומרי הגלם הטריים והטובים ביותר. אנו עושים שימוש בקמח מלא ולא בקמח לבן, במעט שמן, בגבינות רזות, גבינות צאן בריאות ובמעט סוכר. הדגים מגיעים אלינו כשהם טריים והירקות נחתכים במקום מדי בוקר בשביל לשמור על הטריות.

 

אנו נמנעים מטיגון עמוק ומטכניקות בישול שמפחיתות מהערכים התזונתיים במזון, ומשתדלים להביא לכם מנות טעימות, בריאות, טריות ומיוחדות. את הפסטה והניוקי המצוינים של bariba וגם את הריבה ואת הקינוחים אנו מכינים במקום. את ההבדל בין בישול הגורמה הבריא של bariba לבין מסעדות יוקרה אחרות - תרגישו בבריאות, ולא רק בטעם.

 

 

חזרה
עבור לתוכן העמוד